Nieuws

Nieuwsoverzicht week 43

Het musicalnieuws van week 43. Wat is er afgelopen week allemaal gebeurd in de theaterwereld.

Grease volgend jaar naar Vlaanderen

De musicalklassieker ‘Grease’ komt in 2024 naar Vlaanderen, maar is nog op zoek naar een hoofdcast, met het nodige zang-en danstalent. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de audities.

Albert Verlinde zal in samenwerking met Senf Theaterpartners, Jaco Kaasschieter en House of Entertainment dit muzikaal liefdesverhaal na de speelperiode in Nederland ook naar Vlaanderen brengen, namelijk naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Capitole Gent en in het Trixxo Theater in Hasselt.

De première zal plaatsvinden op 12 september 2024, maar voor het zover is moet er nog op zoek worden gegaan naar een Vlaamse hoofdcast. 

Scènefoto's MELK

Met de première van MELK in het vooruitzicht, zijn de eerste beelden van deze voorstelling naar buiten gebracht.

MELK van Stichting Nanoek is een brave new musical over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap, waarin het moederschap in al haar facetten wordt getoond. We vertellen verhalen voorbij de roze wolk en omarmen de twijfels en tegenstellingen van het ouderschap. Wij zijn aanwezig bij de première, dus stay tuned voor onze recensie! Meer informatie en kaarten vind je nu alvast op de website.

Teaser Murder on the Orient Express

Vanaf deze week is de allereerste teaser van Murder on The Orient Express te zien!

Het verhaal is gebaseerd op het bekende moordmysterie van Agatha Christie. Met een sterrencast, waaronder Remko Vrijdag, Frederik Brom en Lone van Roosendaal, en onder regie van Jasper Verheugd. Na het succes van The Mousetrap komt REP Entertainment met het tweede moord-mysterie van Agatha Christie. Murder on the Orient Express is na de première op 26 november zien in theaters door heel Nederland.

Sanne den Besten in Les Misérables als walk-in cover

De Graaf & Cornelissen Entertainment heeft deze week aangekondigd dat Sanne den Besten vanaf 28 oktober te zien zal zijn in Les Misérables als Walk-in cover.

Wil je Les Misérables nog zien? Dan moet je er snel bij zijn. De musical staat van 1-12 november in Heerlen en daarna enkel nog in Gent en Antwerpen. Voor kaarten en meer informatie, ga je naar de website

Piaf de musical krijgt Gouden Ticket Award

De musical Piaf! heeft deze week de 25.000e kaart verkocht. Met deze mijlpaal verdient de show de VVTP Gouden Ticket Award. 

Header: ©De Graaf en Cornelissen Entertainment, ©REP Entertainment

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *