Nieuws

Nieuwsoverzicht week 25

Het musicalnieuws van week 25. Wat is er afgelopen week allemaal gebeurd in de theaterwereld?

Repetities Mamma Mia! begonnen in Amsterdam

Vanmorgen zijn de repetities van Mamma Mia! begonnen in de TST Studios in Amsterdam. Na de traditionele groepsfoto en het aansnijden van de taart hebben Hans Cornelissen (artistiek directeur De Graaf en Cornelissen) en Martin Michel (regisseur) een korte inleiding gegeven over de visie voor de musical. Ook zijn de ontwerpen voor het decor en de kostuums gepresenteerd aan de aanwezigen.

In de musical vertolkt Soraya Gerrits de rol van Sophie, speelt Brigitte Heitzer Donna, speelt René van Kooten de rol van Sam, is Wieneke Remmers te zien als Rosie, Carolina Dijkhuizen is Tanya, Dennis Willekens is Harry, Barry Beijer is Bill, Eliane Kwee is Ellie, Belle van der Pijl is Lisa, Samir Hassan is Sky, Marvin Sikkema is Pepper, Thom Koolen is Eddie en Sander van Voorst is Father Alexander.

De vernieuwde versie van Mamma Mia! zal vanaf september tot mei 2024 in meer dan twintig grote theaters in heel Nederland te zien zijn. De landelijke première vindt plaats op zondag 10 september in het DeLaMar Theater.

Concert Opvliegers terug met Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman

Het feel-good concert Opvliegers: Girls on Fire van REP Entertainment keert terug in 2024, dit keer met Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman. In de vorige editie stonden Joanne Telesford, Antje Monteiro en ook Hilke Bierman op het toneel.

Opvliegers: Girls on Fire is een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone echt last van moodswings? Onthult Cystine haar “secret weapon” om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Opvliegers: Girls on Fire is te zien vanaf donderdag 4 april 2024 tot en met 25 mei 2024.

Dagboek van een Herdershond terug als live tv-spektakel

Anansi de spin rukt op: het sprookje uit Afrika deze zomer in de theaters

Header: ©KRO-NCRV, Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht, ©REP Entertainment

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *