Lone_en_Annick
Interview,  Review

Lone en Annick: We want more!

Lone van Roosendaal en Annick Boer slaan de handen ineen voor een intiem concert met de mooiste Nederlandse kleinkunstliedjes ooit gemaakt! Tijdens Pinksterdag in concert zingen ze nummers van Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans, inclusief live muziek van Jean Louis van Dam op de piano. Een heerlijke muzikale avond met Lone en Annick, oftewel Lonick (Lone vindt de naam Lonick vreselijk, maar Annick vindt het top en heeft de domeinnaam al vastgelegd).

Terug in het theater

Na een tijd van stilte is het sowieso fijn dat de theaters weer langzaamaan open kunnen. Wij vroegen Annick hoe ze het vindt om weer terug te zijn op de planken: ”We hebben nu twee voorstellingen gedaan. De eerste schrok ik er wel van! Van ohja, hoe gaat dat ook alweer.. De tweede vonden we alweer veel lekkerder gaan dan de eerste.” 

Ook vroegen wij hoe ze het vindt om voor een publiek van 30 man te spelen: ”Doordat je het zo goed weet van tevoren, viel het me eigenlijk heel erg mee. We kregen het publiek echt wel los! Dus eigenlijk merk je het nog niet echt zo, van die 30 man.” 

Wat heeft Annick dan het meest gemist aan het theater? ”Alles. Met je collega’s in de bus en in het theater zitten, in de coulissen hangen en het spelen natuurlijk.” 

Meer van Lonick?

Ook vertelt Annick ons dat ze de afgelopen maanden absoluut niet heeft stilgezeten: ‘‘Ik heb wel heel erg doorgewerkt! Ik heb met Lone dit programma gemaakt én verder gewerkt aan mijn solovoorstelling (Dat is goed gelukt!). Dus je repeteert wel, alleen dan met jezelf.. Dat doe je normaal natuurlijk in het theater.

Samenwerken met Lone is volgens Annick heel erg leuk: ”We zijn natuurlijk al vriendinnen en nu zijn we nog meer samen. We wisten ook wel vrij snel dat we de voorstelling wilden baseren op de nummers van Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans. Daarna is het een geknutsel welke verhaaltjes je dan gaat vertellen – en we blijven ook verder knutselen, aan deze voorstelling.

Op de vraag of er meer komt van Lonick zegt Annick: ”Lonick wordt een hit!” Wij bij MusicalSpot hopen het in ieder geval, want het is een feestje om deze twee vrouwen samen te zien op het podium. Zangtechnisch zijn ze ontzettend goed, maar de onderlinge sneren naar elkaar geeft de voorstelling de nodige humor. Al met al heb je gegarandeerd een leuke avond bij Lone en Annick, oftewel Lonick.

Kom zeker kijken!

Naar aanleiding van de eerste twee shows heeft Annick al een aantal mooie reacties mogen ontvangen van het publiek. Zo vertelde ze: ”De mensen vinden het allemaal erg grappig, leuk en mooi! En het is een hele leuke avond. Er zei iemand tegen mij, die was nu voor het eerst in theater, en die zei dit was een goed begin! Dat vond ik erg lief.” 

Daar sluiten wij van MusicalSpot ons helemaal bij aan! Ga de voorstelling van Annick Boer en Lone van Roosendaal zeker bezoeken als dat kan. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling op 1 of 2 juli. Kaarten kopen doe je hier

 

Header: ©Mischa Visser

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *