Nieuws

Nieuwsoverzicht week 40

Het musicalnieuws van week 40. Wat is er afgelopen week allemaal gebeurd in de theaterwereld.

Extra shows voor Mamma Mia! The Party

Nadat er al eerder voor september en oktober 2024 extra shows van Mamma Mia! The Party zijn ingepland, heeft de producent nu besloten om ook voor de maand november in 2024 nog meer shows van Mamma Mia! The Party in Rotterdam open te zetten. De vraag naar kaarten voor deze opzwepende show, die is bedacht en ontwikkeld door ABBA’s Björn Ulvaeus, blijft onverminderd groot.

‘Met name op de woensdagavond, en de zaterdag- en zondagmiddag komen er extra shows,’ laat producent Just Entertainment weten. ‘De muziek van ABBA is bij alle leeftijdsgroepen enorm populair en wij willen iedereen de kans geven om van deze ultieme ABBA-beleving te genieten.’  Tijdens Mamma Mia! The Party wordt het publiek getrakteerd op de grootste hits van de Zweedse band, een tongstrelend mediterraans viergangendiner en een geweldige afterparty. De show is vanaf volgend najaar exclusief in Rotterdam te zien. Liefhebbers van ABBA kunnen hun hart ophalen. Geheel in de stijl van de film Mamma Mia! waant het publiek zich in Griekse sferen. Eerder was deze show al een groot succes in Stockholm en Londen, waar de zaal iedere show is uitverkocht.

In Mamma Mia! The Party waan je je in het paradijs. Voel je welkom op het Griekse eiland Skopelos en ontdek een bloeiend nieuw verhaal. Ontmoet de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverne, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden. En geniet van de grootste hits van ABBA zoals Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en uiteraard Mamma Mia.

Vanaf deze week zijn kaarten te koop voor de extra shows voor Mamma Mia! The Party. Meer informatie op www.mammamiatheparty.nl

Cast nieuwe familiemusical 'Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand' brengt single uit

Sinds deze week is de single ‘De Zwarte Hand’ van de cast van Pietje Bell en de Zwart Hand te beluisteren via Spotify. De première van de voorstelling vindt plaats op 15 oktober in de Schouwburg Haarlem.

‘De Zwarte Hand’ is een vrolijk en energiek nummer waarin Pietje samen met Peentje, Blikkie en Engel de Bende van de Zwarte Hand opricht. Het nummer gaat over de kracht van vriendschap en het goede doen, door elkaar te helpen. Producent Rick Engelkes vertelt enthousiast: “We zijn zo trots op deze voorstelling en de muziek dat we dit nummer al voor de première willen delen. ‘De Zwarte Hand’ is een swingend nummer, waarmee we het publiek een voorproefje geven van ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’. Na de première volgt de rest van het album, zodat bezoekers de voorstelling thuis nog eens kunnen herbeleven, of zodat het publiek van te voren thuis al kan oefenen.” De muziek is gecomponeerd door Fonds Merkies en Laurens Goedhart, met liedteksten van Bruun Kuijt en Ammes Brandenburg. ‘De Zwarte Hand’ is nu te beluisteren via Spotify.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op de website

Om de single te beluisteren, klik je op de volgende link: https://spotify.link/8szTRV9EFDb

Figuranten gezocht voor 40-45, de musical

Voor 40-45, de Musical worden figuranten gezocht. In een nieuw theater in Barneveld zullen volgend seizoen, naast de cast, iedere avond 40 figuranten op het toneel staan tussen de rijdende tribunes. Hiervoor is een gevarieerde groep personen nodig die de gehele samenleving vertegenwoordigt. 

Op dit moment wordt er specifiek gezocht naar jonge mannen tussen de 17 en de 25 jaar. De castingdag zal zijn op 4 november 2023.

Praktische informatie

  • Repetities: tussen 29 juli en 20 september 2024 in Barneveld
  • Speelperiode: 21 september 2024 t/m 1 juni 2025 verdeeld over verschillende runs in Barneveld
  • Onkostenvergoeding voorzien
  • Catering aanwezig

Dus wil jij het toneel delen met grote musicalacteurs, in een spectaculaire technische setting met 8 rijdende tribunes? Meld je dan hier aan voor de casting op zaterdag 4 november 2023 in Barneveld.

 

Header: ©JUST Entertainment, ©REP Entertainment

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *